Μακροχρόνια στεγανοποίηση χωρίς ενώσεις

Τα επαλειφόμενα και ειδικότερα τα πολυουρεθανικά και η πολυουρία μας επιτρέπουν να στεγανοποιήσουμε σε επιφάνειας χωρίς κλίσεις και είναι ιδανική λύση για δώματα με πολλά κάγκελα, ηλιακούς, φωτοβολταικά κτλ.

Οι σημαντικότερες κατηγορίες επαλειφόμενων είναι οι εξής:

Ακρυλικά: Υδροδιαλυτά ακρυλικά στεγανωτικά . Χρειάζονται συντήρηση στα 2-4 χρόνια ανάλογα το υλικό και την επιφάνεια που θα εφαρμοστούν.

Υβριδικά: Υδροδιαλυτά στεγανωτικά με πολυουρεθανικές και ακρυλικές ρητίνες. Χρειάζονται συντήρηση στα 5-6 χρόνια.

Πολυουρεθανικά: Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν τα πολυουρεθανικά διαλυτού και τα υδροδιαλυτά τα οποία έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό. Έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και μεγάλη αντοχή στα λιμνάζοντα νερά. Συντήρηση μετά τα 8 χρόνια και σε περίπτωση όπου θα προστατευτούν με προστατευτική βαφή πάνε στα 12-14 έτη.

Πολυουρία: Στεγανοποίηση με ψυχρή πολυουρία 2 συστατικών με εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τι επιφάνειες και αντοχή στα λιμνάζοντα νερά. Συντήρηση στα 12-14 έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οπλισμός του εκάστοτε υλικού και οι προστατευτικές επιστρώσεις αυξάνουν δραματικά τον χρόνο ζωής των υλικών.

Για παράδειγμα το Hyperdesmo Lv με οπλισμό Geotextile 50 pressed , κατανάλωση 2.20-2.50 kg/m² και προστατευτική επάλειψη A500(2 στρώσεις) μας δίνει προσδοκώμενο χρόνο ζωής άνω τον 20 χρόνων χωρίς συντήρηση.

Επισκευή Στεγανοποίησης με Mariseal 250 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πετρουπόλεως

Στεγανοποίηση με το σύστημα της Alchimica, Hyperdesmo

Στεγανοποίηση με το σύστημα της Maris Polymers, Mariseal 250

Στεγανοποίηση με Mariseal 250 Πολυκατοικία στα Άνω Πατήσια

Επισκευή Στεγανοποίησης με Mariseal 250 έτομη να υποδεκτή ανεστραμμένη μόνωση