Η απόλυτη στεγανοποίηση

Είναι μακράν καλύτερο γερμανικό υλικό για Στεγανοποιήσεις ταρατσών με EPDM, με 50 χρόνια γραπτή εγγύηση. Το στεγανωτικό Epdm είναι ελαστικό, ανθεκτικό, καθαρό στην εφαρμογή του, βάφεται, σοβατίζεται και γίνεται “ένα” με την επιφάνεια προς στεγανοποίηση για οτιδήποτε δομικό υλικό.

Πλεονεκτήματα του EPDM

one

Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις πολλές συστοδιαστολές που καταπονούν τις στεγανωτικές μεμβράνες κατα την διάρκεια του έτους.

two

Δουλεύεται καθαρά με ψυχρή συγκόλληση. ο EPDM εφαρμόζει σε όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες χωρίς κάποια ιδιαίτερη προεργασία.

three

Αναπνέει, σε αντίθεση με όλα τα συμβατικά υλικά, με αποτέλεσμα να μην συσσωρεύονται υδρατμοί στην κατοικία σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Η Μεμβράνη E.P.D.M. είναι σε ρολά 25.00Χ1.80 μ και ανάλογα το έργο μπορεί να παραχθεί εώς 2.500 μ² και έτσι επιτυνχάνουμε λιγότερες ραφές και κοψίματα.
  • Υπέροχη στην ανθεκτικότητα και στις καιρικές συνθήκες.
  • Η Μεμβράνη E.P.D.M. είναι πλήρως βουλκανισμένη και η ειδική της σύνθεση αποτελούμενη κυρίως από πολυμερή E.P.D.M. προσφέρει ασυναγώνιστη αντίσταση στο όζον και στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε μικροοργανισμούς .
  • Τα χαρακτηριστικά της παραμένουν σταθερά με αποτέλεσμα να προσφέρει μια βιώσιμη λύση για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Υψηλή Ευκαμψία & Επιμήκυνση

Η Μεμβράνη E.P.D.M παραμένει εύκαμπτη σε θερμοκρασίες μέχρι και -45 0C και μπορεί να επιμηκυνθεί πάνω από 300% περιλαμβάνοντας τις κτιριακές μετακινήσεις και τις θερμοκρασιακές μεταβολές.

H απόλυτη στεγάνωση

Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή

Εφαρμογή σε ταράτσα βιομηχανίας

Ιδανικό και για δύσκολες λεπτομέρειες

Εφαρμογή σε κεκλιμένο δώμα

Εφαρμογή σε δώμα ιδιωτικής κατοικίας

Συμβατική μόνωση με πετροβάμβακα και επικάλυψη Epdm