Για ριζική αντιμετώπιση υγρασίας, μούχλας και εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%

Στην συμβατική μόνωση ταράτσας τοποθετούμε το θερμομονωτικό κάτω από την στεγανοποίηση και αυτή είναι και η κύρια διαφορά από την αντεστραμμένη μόνωση.

Η συμβατική μόνωση ταράτσας, είναι από τις πιο value for money επενδύσεις για το σπίτι σας. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποσβέσετε το κόστος της κατασκευής από την εξοικονόμηση χρημάτων της ψύξης και θέρμανσης του κτιρίου σας και στην συνέχεια θα έχετε μόνο όφελος , ενώ ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει θερμική άνεση , δηλαδή τις ιδανικές συνθήκες για άνετη διαβίωση.

Παράλληλα θωρακίζετε και προστατεύεται στο κτίριο σας από ανεπιθύμητες παρενέργειες από της υγρασίας αφού στεγανοποιείτε το πλέον ευαίσθητο σημείο του σπιτιού σας.

Πλεονεκτήματα της Συμβατικής μόνωσης δώματος:

 • Η συμβατική μόνωση δώματος (έως το ασφαλτόπανο) είναι ελαφριά μόνωση και δεν επιβαρύνει τα στατικά του κτιρίου.
 • Η πιο δημοφιλής μόνωση στην Ελλάδα.
 • Μικρό κόστος εφαρμογής και συντήρησης.
 • Το θερμομονωτικό μας δίνει το μέγιστο τον δυνατοτήτων του αφού προστατεύετε από την υγρασία.
 • Προσφέρει μερική βατότητα.
 • Έως και 15 έτη γραπτή εγγύηση.
 • Η συμβατική μόνωση δώματος, εφαρμόζεται σε υφιστάμενα αλλά και σε καινούργια κτίρια.
 • Επιδέχεται αναβάθμιση ως προς την βατότητα, είτε με βιομηχανικό δάπεδο, πλακάκια, τσιμεντόπλακες είτε με επαλειφόμενα πολυουρεθανικά και προστατευτικά βερνίκια Hyperdesmo® +Hyperdesmo A-500 ή Maris Saint Cobain®  , Masireal 250+ Mariseal 400.

Εργασίες όπου εκτελούνται κατά την συμβατική μόνωση:

 1. Προεργασία επιφάνειας: Επισκευή στηθαίων και επιφάνειας προς μόνωση , με ινοπλισμένο επισκευαστικό κονίαμα Sika®, Sikarep 200. Καθαρίζουμε επιμελώς από σαθρά , φερτά , σκόνες με ειδικά εργαλεία.
 2. Φράγμα υδρατμών: στην επιφάνεια προς μόνωση. και επαλείφουμε με ασφαλτικό γαλάκτωμα  Ravango®,Avipast, σε δύο στρώσεις.
 3. Θερμομόνωση: Τοποθετούμε to θερμομονωτικό υλικό Ravango®,Xenergy η Eps Neopor τουλάχιστον 5-6 εκ.
 4. Κλίσεις: Επιστρώνουμε αφρομπετό υψηλής ποιότητας και αντοχής, με προσθήκη γαλακτώματος και ινών πολυπροπυλενίου για την δημιουργία ρύσεων που σε συνδυασμό με το θερμομονωτικό δημιουργούμε το λεγόμενο «θερμομονωτικό σάντουιτς» .Έτσι βελτιώνουμε την θερμική αγωγιμότητα και την θερμική αντίσταση του δώματος αφού το αφρομπετό έχει πολύ καλές θερμομονωτικές και επιπλέον ηχομονωτικές ιδιότητες.
 5. Κατασκευάζουμε λούκι περιμετρικός με μη συρρικνούμενο επισκευαστικό Sika®, Sikarep 200.
 6. Επαλείφουμε με ασφαλτικό βερνίκι Ravaproof, Arexol lac.
 7. Στεγανοποίηση: Επικολλούμε ελαστομερή ασφαλτόπανο 5-6 κιλ ανα τ.μ με cold flexibility -20 c και δεύτερη στρώση για σημαντική ενίσχυση και τον προσδοκώμενο χρόνο ζωής της στεγανοποίησης.
 8. Στερεώνουμε το ασφαλτόπανο περιμετρικός με λάμες αλουμινίου ( ανοιχτό Γ) με αυτοδιάτρητα ανοξείδωτα βύσματα και σφραγίζουμε με ασφαλτική μαστίχη.

Αφρομπετό ρήσεων

Συμβατική μόνωση σε συγκρότημα κατοικιών

Συμβατική μόνωση σε κατάστημα Lidl

Συμβατική μόνωση σε συγκρότημα κατοικιών

Φράγμα Υδρατμών